Путін тет-а-тет повідомив Карлсону про "єврейські погроми, в основному, на території сучасної України"

Путін у бесіді з американським журналістом Такером Карлсоном 6 лютого тет-а-тет розповів йому про "єврейські погроми, в основному, на території сучасної України". Про це повідомляє Телеграм-канал "Радио Свобода".

Зазначається, що в інтерв'ю пропагандистському телеканалу "Россия 1" увечері 14 лютого путін розповів, про що говорив з американським журналістом Такером Карлсоном неофіційно, коли знімальна група американського журналіста вже вимкнула камери.

За словами путіна, мова зайшла про "демонізацію" РФ у зв'язку з масовими єврейськими погромами в Російській імперії на початку 20-го століття. Путін заявив, що ці погроми відбувалися, "в основному, на території сучасної України", режим якої російська влада називає, зокрема, "неонацистським".

"Радіо Свобода" уточнює, що єврейські погроми на початку 20-го століття мали місце на всій території Російської імперії, зокрема в Нижньому Новгороді, Ростові-на-Дону, Красноярську.

Як повідомлялося, путін шкодує, що не напав на Україну раніше.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті