Путін і Сі Цзіньпін зустрілися в Астані. Пєсков заявив, що обговорювали неможливість переговорів щодо України без участі РФ

Російський диктатор Путін на переговорах в Астані з головою КНР Сі Цзіньпіном зазначив, що будь-які формати щодо "врегулювання ситуації" в Україні без участі Росії не мають перспективи. Про це заявив спікер Кремля Дмитро Пєсков, - пише російський "Интерфакс" 3 липня.

За його словами, це була предметна розмова про двосторонні відносини, крім того, було порушено всі сфери.

"Обмінялися думками щодо регіональних проблем. У контексті України, до речі, було чітко зазначено безперспективність будь-яких форматів без російської участі", - сказав Пєсков.

Також на зустрічі було намічено плани для подальшої взаємодії за різними напрямами у складі робочих груп.

На запитання, чи було приділено темі України багато часу на переговорах Путіна і Сі Цзіньпіна, він відповів: "Ні, не можна так сказати".

Нагадаємо, що в Астані проходить саміт ШОС. До цього Путін і Сі Цзіньпін зустрічалися півтора місяця тому в Китаї.

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті