"ПриватБанк" призупинить операції з платіжними картками та платежі клієнтів у Приват24 з опівночі до ранку 20 жовтня

"ПриватБанк" тимчасово призупинить операції з платіжними картками та платежі клієнтів у "Приват24" для фізичних осіб з 00:00 і до 07:00 20 жовтня. Про це повідомили на сайті банку 19 жовтня.

"В ніч на 20 жовтня 2024 року "ПриватБанк" проводить планові регламентні роботи своїх систем та сервісів, щоб забезпечити безперебійну роботу та безпеку операцій із платіжними картками. У період проведення робіт 20 жовтня з 00:00 і до 07:00 години ранку, банк тимчасово призупинить операції з платіжними картками та платежі клієнтів у Приват24 для фізичних осіб. Аналогічний "тайм-аут" триватиме у роботі мережі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку", - сказано в повідомленні.

У повідомленні підкреслюється, що зазвичай регламентні роботи виконують у нічний час, коли більшість клієнтів не проводять операцій. 

"Якщо у період проведення робіт ви плануєте скористатися Приват24 чи мережею безготівкової оплати - радимо зробити це заздалегідь, чи провести після завершення робіт", - йдеться також у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що працівники Державного бюро розслідувань України (ДБР) повідомили про підозру колишньому співвласнику "Приватбанку" Геннадію Боголюбову та прикордоннику, який сприяв йому у незаконному перетині кордону

Статті

Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Всі статті