Прислані з РФ найманці-вчителі настирливо прищеплюють українським школярам на окупованих територіях "любов до Росії"

Вчителі-найманці, які приїхали на окуповані території України з РФ, настирливо, різними методами прищеплюють український школярам "любов до Росії". Відповідний відеоролик, знятий рашистами на окупованій Херсонщині, розмістив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Телеграм-каналі 7 жовтня.

"В Маріуполі складно отримати відео зі школи. З реаліями. Так, щоб оприлюднити. Тому що одразу постукає ФСБшник в двері джерелам. Тому ми тут дивимось і самі тихесенько закіпаємо в люті. Але от попалось офіційне від окупантів з окупованої Херсонської області. Як це відбувається - можете подивитись. Одразу скажу - в Маріуполі те саме. Путінюгенд крокує школою", - написав Андрющенко.

З відео очевидно, що навіть синтаксичний розбір речення діти вивчають на прикладі "Я люблю Росію".

Раніше повідомлялось, що рашисти на окупованій території Луганщини продовжують мілітаризувати українських дітей і вчити їх воювати проти України.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті