Пригожин розповів, як син Пєскова під чужим ім'ям служив у ПВК "Вагнер" і натякнув, що зараз його можна побачити в Москві

Син прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова нібито дуже хотів потрапити на війну проти України і за порадою Євгена Пригожина був зарахований до складу ПВК "Вагнер". Про це у своєму коментарі розповів сам власник приватної військової компанії.

За словами Пригожина, син спікера Кремля служив заряджаючим пускової установки РСЗВ "Ураган". Але шукати його ім'я у списках бійців ПВК немає сенсу. "Я взяв його за підробленими документами, змінивши прізвище, ім'я та по батькові", - пояснив Пригожин.

За його версією, Пєсков-молодший дуже хотів стати штурмовиком, але зрештою його поставили членом розрахунку на РСЗВ "Ураган".

Власник ПВК запевняє, що ніхто в підрозділі не знав, що надто розумний заряджаючий, який володіє англійською мовою, є сином російського ТОП-чиновника.

"На сьогоднішній день він перебуває у відпустці", - сказав Пригожин, натякнувши таким чином, що невідомого героя можуть побачити в Москві.

У вересні 2022 року Миколу Пєскова в прямому ефірі під виглядом військкома викликав у військкомат соратник Навального. Той приходити відмовився. "Це не зовсім правильно, щоб я там перебував", - заявив тоді син прессекретаря Путіна. 

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті