«Прем'єру ДНР» провели екскурсію Кіровським заводом у Петербурзі. Він розмріявся про збірку російських тракторів у «республіці»

«Прем'єр-міністру уряду ДНР» Євгену Солнцеву провели екскурсію Кіровським заводом у Петербурзі. Про це він написав у себе в Телеграм. 

"Відвідав Петербурзький тракторний завод. Десять основних цехів забезпечують повний цикл виробництва. Пройшов кількома. Вражає. Потужно, сучасно", - захопився “прем'єр”.

Він нагадав, що на Кіровському заводі випускають 8 моделей сільськогосподарських тракторів «Кіровець», а також дорожньо-будівельні та спеціальні машини. І практично 100 % 

Солнцев заявив, що після підписання угоди між «ДНР», він розраховує «включитися в технологічний процес» хоча б на рівні поставок будь-яких запчастин. «Спочатку це буде постачання компонентів, пізніше - організація збірки на території нашої Республіки», - мріє він.

Статті

Світ
30.09.2024
16:00

“Білий дім зважив на побоювання американської розвідки”. Західні медіа про Україну

Неприязнь Трампа контрастувала з обіцянками підтримки, які Зеленський отримав від президента Байдена і віце-президентки Камали Гарріс.
Донбас
29.09.2024
20:12

«Ми вчимося видобувати вугілля з нуля». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу лякали обивателів смартфонами відомих фірм і пропагандою «європейських цінностей», яка чатує на них у сервісах VPN. Донецькі та луганські чиновники прогнозували небувалий розквіт вугільної промисловості, яку...
Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Всі статті