Поштову марку "Під покровом Богородиці" першою ввела в обіг Луганщина. Частина коштів з продажу йде на допомогу ЗСУ

Луганська область першою ввела в обіг поштову марку "Під покровом Богородиці" 1 жовтня. Про це повідомила Луганська ОВА в соцмережах 1 жовтня.

"Луганщина стала першою в Україні, що долучилася до урочистого погашення нової патріотичної марки "Укрпошти" - "Під покровом Богородиці", - сказано в повідомленні.

"Марка відображає глибокий зв’язок між Захисниками України та їхньою заступницею – Дівою Марією. На марці зображена Пресвята Богородиця, яка своїм омофором огортає і захищає тих, хто боронить українську землю. Частина коштів з кожного продажу відраховується на допомогу ЗСУ. Зокрема, на закупівлю РЕБів бригадам, які боронять Луганську область", - зазначив під час церемонії погашення директор філій АТ "Укрпошта" у Луганській та Донецькій областях Максим Сутковий.

Тираж марки - 420 тисяч примірників. Кількість марок в аркуші - 6. Тираж конверта "Перший день" - 30 тисяч примірників, карток - 30 тисяч примірників.

Раніше повідомлялось, що на Донеччині "Укрпошта" в серпні відновила роботу відділення у місті Горняк, але закрила в Торецьку та селищах Нью-Йорк і Північне.

Статті

Країна
01.10.2024
15:58

Є-відновлення на Донеччині. Як державна програма працює на практиці

Не треба боятись продавати нерухомість за програмою єВідновлення. Якщо співпрацювати з фаховими ріелторами, нотаріусами та юристами все пройде дуже добре для обох сторін.
Світ
30.09.2024
16:00

“Білий дім зважив на побоювання американської розвідки”. Західні медіа про Україну

Неприязнь Трампа контрастувала з обіцянками підтримки, які Зеленський отримав від президента Байдена і віце-президентки Камали Гарріс.
Донбас
29.09.2024
20:12

«Ми вчимося видобувати вугілля з нуля». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу лякали обивателів смартфонами відомих фірм і пропагандою «європейських цінностей», яка чатує на них у сервісах VPN. Донецькі та луганські чиновники прогнозували небувалий розквіт вугільної промисловості, яку...
Всі статті