Понад 2600 російських обстрілів Донеччини за добу: один загиблий, 8 поранених, руйнувань зазнали 54 цивільні об'єкти

Війська РФ завдали  за добу 2664  удари по лінії фронту та житловому сектору Донеччини. В результаті - один загиблий і вісім поранених жителів, руйнувань зазнали 54 цивільних об’єкти, з них 33 - житлові будинки. Про це 23 серпня повідомляє поліція регіону.

Під вогнем перебували 13 населених пунктів: міста Костянтинівка, Курахове, Лиман, Мирноград, Новогродівка, Покровськ, Торецьк, селище Мирне, села Діброва, Максимівка, Плещіївка, Успенівка, Ясна Поляна.

У Мирному внаслідок обстрілу загинув чоловік.

На Плещіївку росіяни скинули «КАБ-250» з модулем УМПК – поранили чотирьох мирних мешканців, пошкодили 8 приватних осель.

Костянтинівку ворог атакував з артилерії – двоє цивільних осіб зазнали травм, пошкоджено торговий центр, заклад освіти, торгові павільйони, авто.

Одна людина поранена в Новогродівці та одна – в Торецьку.

По Покровську окупанти вдарили дроном – пошкоджено багатоквартирний будинок і цивільне авто. У Мирнограді постраждали 5 приватних будинків.

Донецька ОВА повідомляє, що за добу з лінії фронту евакуйовано ще 3095 людей, у тому числі 476 дітей.

Статті

Країна
12.09.2024
16:21

Україна нарощує виробництво дронів: проблеми та виклики

73% опитаних виробників сектору ОПК не бачать жодних кроків від держави щодо покращення умов ведення оборонного бізнесу в Україні.
Світ
11.09.2024
19:13

Про далекобійні ракети, сучасні винищувачі, дипломатію і трибунал над Путіним і Лавровим. Огляд західних медіа

Західні союзники спочатку опираються закликам надати більш сучасне обладнання, тільки щоб погодитися на багато місяців пізніше. Такий перервний потік давав українським військовим менше часу на інтеграцію складного і потужного озброєння, залишивши...
Світ
11.09.2024
10:17

«Не потрібно радикально й однозначно заявляти про неможливість переговорів». Російські ЗМІ про Україну

Концентрація п'ятнадцятитисячного угруповання українських військ як головну мету розглядає зовсім не Білорусь, а, швидше за все, Росію. І насамперед територію Брянської області, в якій Київ може спробувати розіграти «курський сценарій».
Всі статті