Польскі військові відстежують політ повітряної кулі, що залетіла з РФ

Оперативне командування польських Збройних сил повідомило, що повітряна куля з території РФ залетіла у повітряний простір Польщі. Про це повідомляє "Європейська правда".

За польотом повітряної кулі, яка рухається в повітряному просторі Вармінсько-Мазурського воєводства в східному напрямку, безперервно спостерігають радіолокаційні станції Збройних сил Польщі.

Об'єкт рухається курсом, який вказує на те, що він покине повітряний простір Польщі через кілька годин.

"Повітряна куля не становить жодної загрози для безпеки мешканців району, в якому вона рухається", – зазначили в командуванні і додали, що постійно стежать за розвитком ситуації.

Нагадаємо, раніше у повітряному просторі України зафіксували російські повітряні кулі з відбивачами. 

Статті

Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Країна
28.06.2024
12:10

Україна ЄС: із чого почнемо?

За даними Держгеонадр, в Україні знаходиться близько 30% світових запасів руд, що містять титан. Це 40 доступних до розробки родовищ
Світ
27.06.2024
14:25

"Люди в Бєлгороді знають, що коли Росія бомбить Харків, вони також страждають". Огляд західних медіа

Втягнутість у війну об’єднала Бєлгород. Майже 70 відсотків його жителів займаються волонтерством: збирають гроші, приєднуються до територіальної оборони, укомплектовують лікарні...
Всі статті