По центру Москви вдарили два безпілотники. Міноборони РФ заявило, що "присікло терористичну атаку київського режиму"

Уночі 24 липня центр Москви був атакований двома безпілотниками. Про це в Телеграм повідомив мер Сергій Собянін.

"Сьогодні близько четвертої години ранку зафіксовано удари безпілотників по двох нежитлових будівлях. Серйозних руйнувань і постраждалих немає.  Усі оперативні служби працюють на місці", - повідомив він.

"Бі-бі-сі" з посиланням на російські інформагентства повідомляє, що на місці падіння двох безпілотних літальних апаратів у Москві, на Комсомольському проспекті та проспекті Лихачова, перекрито рух автотранспорту.

За даними екстрених служб, один із безпілотників упав у районі Комсомольського проспекту, 17. Неподалік від цього місця розташована будівля Міністерства оборони РФ на Фрунзенській набережній.

Рух також перекрито на проспекті Лихачова, де безпілотник влучив у будівлю бізнес-центру.

За відомостями "Інтерфаксу", біля місця падіння дронів "у навколишніх будівлях було вибито скло і частково пошкоджено покрівлю".

Міноборони РФ о 5.07 ранку заявило, що "вранці 24 липня припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку двома безпілотними літальними апаратами по об'єктах на території міста Москви". 

"Засобами радіоелектронної боротьби два українських БПЛА були придушені і зазнали аварії. Унаслідок припиненої терористичної атаки київського режиму постраждалих немає", - заявило міноборони РФ.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті