Після вибухів у Керчі окупанти заявили про атаку ракет С-200 на Кримський міст

Російське міноборони заявило про нібито збиття на території анексованого Криму крилатих ракет С-200 у районі Керчі, де напередодні лунали вибухи. Про це 10 липня повідомляє прес-служба відомства. 

Там стверджують, що одна з ракет, яку нібито збили ППО, була спрямована на Кримський міст.  

"Одна з ракет С-200, запущених Києвом 9 липня, була спрямована на Кримський міст, друга летіла на військовий аеродром у Ростовській області", - заявив начальник головного штабу ПКС РФ Віктор Афзалов.

За його версією, Україна переобладнала зенітні ракети С-200 в "ударний варіант" для ураження наземних цілей. 

У міноборони РФ повідомляють, що ніби було запущено чотири ракети, дві з яких перехопила ППО, ще дві боєголовки відхилила РЕБ. Жертв і руйнувань немає.

Як повідомлялося, президент Володимир Зеленський заявив, що російський диктатор путін захоче переговорів, коли ЗСУ дійдуть до Криму.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті