Під Москвою БпЛА вибухнув біля заводу з виробництва ракет, ще один дрон "прилетів" по брянському хімзаводу – соцмережі

Вибухи через падіння безпілотника пролунали в районі конструкторського бюро "Машинобудування" в Підмосков'ї, ще один дрон атакував хімічний завод у Брянській області. Про це 14 листопада повідомляють російські Телеграм-канали.

Так, у місті Коломні Московської області близько 7:30 стався вибух у районі конструкторського бюро машинобудування, де виготовляють ракети "Іскандер" і "Кинджал".

"У будинках на Окському проспекті його було чітко чутно. У машин, що стоять у дворах, спрацювали системи сигналізації. Жителі повідомляють про те, що до КБМ їдуть машини спецслужб", - пишуть пабліки.

Водночас у соцмережах стверджують, що безпілотникі атакував "Брянський хімічний завод імені 50-річчя СРСР" у Брянській області. У цеху, що будується виявили нерозірваний дрон з вибуховою речовиною. 

За даними Телеграм-каналів, дах цеху був пробитий у трьох місцях, але постраждалих немає.

Цей хімзавод входить до концерну "Техмаш" російської держкорпорації "Ростех", який спеціалізується на розробці та серійному постачанні боєприпасів.

Як повідомлялося, у росії заявили про спробу атаки дронів на об’єкти в Московській та ще трьох областях.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті