Під час нічної атаки "шахедів" на Київ усі безпілотники знищили, ніхто не постраждав - КМВА

У ніч на 7 вересня під час нічної масованої атаки дронів на Київ протиповітряна оборона збила всі "Шахеди", жоден з них не досягнув цілі. Про це повідомив у Телеграм начальник Київської МВА Сергій Попко

"Практично не буває таких ночей, коли б російські ударні безпілотники не атакували територію України. І сьогодні була чергова нічна, масована атака дронів. На нашу територію ворожі БпЛА  (попередньо на кшталт "Шахед") почали залітати ще до опівночі, з різних напрямків. До Києва впритул дрони дісталися близько третьої ночі. Оголошена повітряна тривога в столиці тривала всього 18 хвилин. Але за цей час над Києвом гучно працювала протиповітряна оборона"., - написав Попко. 

Він додав, що внаслідок атаки російських ударних дронів в Печерському районі зафіксовано падіння уламків за чотирма різним адресами. Виявлено загоряння на відкритій місцевості, на площі 50 м2 і його вже ліквідовано.

За попередньою інформацією, в місті без постраждалих та руйнувань.

Як повідомлялося, у Києві внаслідок падіння уламків "шахедів" у ніч на 7 вересня виникли пожежі 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті