Під час комендантської години, стався озброєний напад на пост охорони Луцького ТЦК: поранено солдата

В ніч на вівторок, 27 серпня, під час комендантської години стався озброєний напад на пост охорони Луцького ТЦК, внаслідок чого поранено одного солдата. Про це повідомляє Оперативне командування "Захід".

За даними відомства, невідомий відкрив вогонь по посту охорони Луцького ТЦК. У результаті нападу був поранений старший солдат, який наразі знаходиться на лікуванні у госпіталі.

Зазначається, що солдати роти охорони, які у цей час несли службу, згідно обставин і відкрили вогонь у відповідь. Злочинцю вдалося втекти з місця події. Зараз його розшукують правоохоронці.

В ОК "Захід" нагадали, що Територіальний центр комплектування є режимним об'єктом. Тому у випадку загрози життю військовослужбовців - вони відкриватимуть вогонь на ураження.

Окрім цього зазначається, що військові, які вчора перебували на посту охорони, - це військові із бойовим досвідом яких, після поранень перевели на службу до Луцького ТЦК. Після того, як вони отримали поранення, їх було переведео на службу в тил.

"Всі любителі стріляти у військових будуть покарані відповідно до чинного законодавства. Правоохоронні органи вже шукають вчорашніх стрільців. І будьте впевнені - знайдуть", - сказано у повідомленні.

Також до особового складу всіх ТЦК доведено, що у випадку загрози життю слід відкривати вогонь на ураження.

Статті

Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Країна
12.09.2024
16:21

Україна нарощує виробництво дронів: проблеми та виклики

73% опитаних виробників сектору ОПК не бачать жодних кроків від держави щодо покращення умов ведення оборонного бізнесу в Україні.
Світ
11.09.2024
19:13

Про далекобійні ракети, сучасні винищувачі, дипломатію і трибунал над Путіним і Лавровим. Огляд західних медіа

Західні союзники спочатку опираються закликам надати більш сучасне обладнання, тільки щоб погодитися на багато місяців пізніше. Такий перервний потік давав українським військовим менше часу на інтеграцію складного і потужного озброєння, залишивши...
Всі статті