Переселенці з Луганщини можуть отримати допомогу лікарів у Дніпрі та фахівців пенсійного фонду в Києві

Переселенців з Луганської області консультуватимуть фахівці пенсійного фонду в Києві 26 січня. Про це повідормив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 25 січня.

"26 січня у столиці відбудеться прийом спеціалістами пенсійного фонду нашого регіону переселенців з Луганської області. Вони можуть звернутися за вирішенням пенсійних питань з 10:00 до 15:00 до хабу Лисичанської громади. Адреса: м. Київ, вул. М. Ушакова, буд. 8А (ст. метро "Житомирська")", - сказано в повідомленні.

Крім того, Лисогор повідомив, що в м. Дніпро за адресами вул. Бригадна, 11 (район ТК "Нагорка"), та проспект Олександра Поля, 22, приймають медичні працівники КНП "Консультативно-діагностичний центр" Сєвєродонецької міської ради.

"Це, зокрема, терапевт, педіатр, уролог, хірург і хірург дитячий, окуліст, невропатолог та невропатолог дитячий, кардіолог, кардіоревматолог дитячий, гінеколог та онкогінеколог, дерматовенеролог, ендокринолог, інфекціоніст, ортопед-травматолог, отоларинголог дитячий та дорослий, гінеколог дитячий", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в медичному закладі безоплатно роблять УЗД, мамографію, рентгенологічні дослідження, аудіометрію, плантографію, кольпоскопію, гістероскопію, гастро- та колоноскопію, обстеження зору на сучасному обладнанні. Функціонують фізіотерапевтичний кабінет та денний стаціонар. Проводяться лабораторні дослідження – клінічні, біохімічні, імуноферментні, на гормони щитоподібної залози, онкомаркери, інфекційна панель.

Телефон реєстратури: 066 249 56 69.

Раніше повідомлялось, що додаткові послуги для ВПО з Луганщини впроваджені у хабах Кремінської громади в чотирьох містах (адреси).

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті