Парки культури та відпочинку Краматорська займуться будівництвом і прибиранням

Парки культури й відпочинку Краматорська відтепер будуть займатись новими видами дяільності, зокрема, будівництвом і прибиранням. Про це повідомляє Facebook-сторінка "ДІЙ-Краматорськ".

"Краматорські парки культури та відпочинку займуться будівництвом та прибиранням. Про це свідчать зміни, які були внесені комунальнім підприємством "Об'єднання парків культури та відпочинку" наприкінці вересня 2023 року в перелік видів діяльності в Єдиному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб підприємців", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що до цих змін підприємство декларувало провадження за 6 видами економічної діяльності. Крім безпосередньо діяльності парків відпочинку, підприємство мало право займатися торгівлею продуктами харчування, тютюном, алкогольними напоями та паливом, вантажними перевезеннями та здачею в оренду власного чи орендованого майна. 

Відтепер підприємство зможе займатися відразу 18 новими видами діяльності. Зокрема, Об'єднання парків планує займатися будівництвом доріг, житлових та нежитлових приміщень, знесенням, підготовкою будівельних майданчиків, штукатурними та малярними роботами, прокладанням мереж електро та водопостачання. Крім того, до переліків видів діяльності додані різноманітні послуги з прибирання, надання ландшафтних послуг та функціювання спортивних споруд. 

Раніше повідомлялось, що на Донеччині порахували, скільки мільйонів потребує відновлення роботи підприємств рибної галузі.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті