Окупований Севастополь частково знеструмлений після нічної атаки безпілотників

Окупований Севастополь частково знеструмлений після нічної атаки безпілотників. Цей факт визнав так званий "губернатор" Михайло Развожаєв у своєму Телеграм-каналі.

Із посиланням на міноборони РФ Развожаєв заявив, що вночі 17 травня над Кримом "знищено і перехоплено 51 БпЛА".

"Губернатор" подякував російським військовим, які "успішно відбилися від масованої атаки ворога на Севастополь", проте одразу визнав, що удари безпілотників мали наслідки - "фахівці розпочинають відновлення енергопостачання". 

"Фахівці роблять усе можливе, щоб повністю відновити роботу підстанції "Севастополь" після нічної атаки, однак на це буде потрібно більше часу - за попередніми оцінками, близько доби. Поки тривають відновлювальні роботи, місто не зможе отримувати достатню кількість енергії. Відповідно, будуть точкові відключення світла", - визнав Развожаєв.  

Він також заявив, що "у зв'язку з ситуацією, що склалася", ним ухвалено рішення про "скасування занять у всіх школах, закладах середньої професійної освіти та дитячих садках".

"Прошу всіх поставитися до ситуації з розумінням. Співробітники комунальних служб докладають усіх зусиль, щоб відновити роботу енергосистеми якомога швидше", - запевнив "губернатор" після "успішного відбиття" атаки безпілотників.

Як повідомлялося, минулої ночі українські безпілотники атакували нафтопереробний завод у російському місті Туапсе.

Також  у Краснодарському краї РФ цієї ночі жителі Новоросійська нарахували 35 вибухів у районі порту після ударів безпілотників.

Статті

Світ
02.07.2024
17:02

«Зеленський прийняв пропозицію Путіна». Російські ЗМІ про Україну

РосЗМІ не натішаться: "У Києві знову заговорили про переговори". При цьому акцент президента Зеленського на можливості переговорів Києва і Москви тільки через посередників кремлівські ЗМІ навмисно приглушують, позицію Києва подають як його...
Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Всі статті