Окупанти знищують Куп'янськ КАБами - МВА

Армія РФ намагається знищити в Куп'янську майже все, місто регулярно засипають КАБами. Про це 6 жовтня заявив начальник міської військової адміністрації (МВА) Андрій Бесєдін в ефірі телеканалу “Ми-Україна”.

"На жаль, значна кількість ударів припадає на Куп'янськ, і якщо ми говоримо про ступінь руйнувань цими засобами, то він дуже високий", - зазначив Бєсєдін.

За його словами, по центру міста росіяни скидають керовані авіабомби вагою в 1500 кілограмів. 

"Лівобережжя вже фактично знищено. Вся критична інфраструктура, вся цивільна інфраструктура. Кожне підприємство, яке там було, воно знищене ворогом. І ми бачимо тактику, що росіяни не залишають нічого, окрім випаленої землі", - додав очільник Куп'янської МВА.

Як повідомлялося, в Куп’янську окупанти завдали удару дроном по автобусній зупинці, на якій перебували люди. 

Статті

Країна
06.10.2024
11:32

Опалсезон 2024–2025: це ми не проходили

Більш песимістичний сценарій передбачає, що вдасться відновити лише близько 2 ГВт потужності, а кількість робочих блоків АЕС буде 6-7 і при цьому зима буде холодною. Тоді система опиниться у кризовій ситуації. За найгіршим сценарієм, якщо росія...
Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Всі статті