Окупанти відзвітували про знищення над Ростовською областю української повітряної кулі - важливе за ніч

- У небі Києва знешкоджено до півтора десятка російських дронів.

- Російський агресор кілька разів атакував Дніпропетровську область, пошкоджені інфраструктура, адмінбудівля, понівечені два автобуси та АЗС.

- На територію Львівської області залетіли чотири ворожі ударні безпілотники.

- На Миколаївщині знищено чотири російських "шахеди".

- У Челябінській області РФ спалахнули заворушення після вбивства жінки-таксистки. Жителі звинуватили у вбивстві представників місцевих ромів, їхні будинки почали підпалювати, роми з сім'ями тікають із селища Коркіно.  

- Міноборони РФ відзвітувало про знищення 7 українських БПЛА: по 3 - над акваторією Азовського моря і Бєлгородською областю, ще 1 - над Брянською областю. Крім того, над Ростовською областю нібито знищено одну малорозмірну повітряну кулю.

- В Чорному морі присутній один ворожий корабель, носії крилатих ракет "Калібр" відсутні; в Азовському морі ворожі кораблі відсутні.

Статті

Донбас
27.10.2024
17:39

«На Запоріжжі бували випадки, що в одному селі води не попросиш у бабусі, а в іншому - дідусь наводить на нас артилерію». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня інформаційні канали окупованого Донбасу вдавали з себе дорослих журналістів і намагалися детально розповідати про саміт БРІКС у Казані та аналізувати його підсумки. Виходило не дуже, тому що, якраз, про підсумки навіть російські...
Країна
26.10.2024
09:00

Мобілізація: економічне бронювання чи нові посилення?

Ще на початку серпня народні депутати говорили, що темпи мобілізації задовольняють найвище військове керівництво України. Але за два місяці ситуація різко змінилася.
Країна
25.10.2024
10:49

Медреформа в дії. Досвід Запоріжжя

Величезна кількість лікарів, медичних співробітників виїхали з тимчасово окупованих територій і розселилися в Запоріжжі. Величезна користь діяльності релоковних медцентрів...
Всі статті