Окупанти вдарили по Покровську чотирма ракетами

Окупанти випустили близько 3-ї години ночі 31 серпня по Покровську Донецької області чотири ракети, дві з них влучили в інфраструктурний і промисловий об'єкти. Про це повідомили у Телеграм Покровська МВА та Держслужба з надзвичайних ситуацій (ДСНС). 

"Один з об'єктів - готель "Дружба", у який рік тому влучила російська ракета. Із серпня минулого року він не працює і не приймає відвідувачів", - йдеться в повідомленні МВА.

Як зазначається, через вибухову хвилю значних пошкоджень зазнали й житлові багатоповерхівки міста.

До контактного центру вже надійшло близько 30 звернень від жителів міста щодо ліквідації наслідків обстрілу.

На місці працюють екстрені служби й місцеві комунальники. Роботи тривають.

Як повідомили у ДСНС, внаслідок російських обстрілів пошкоджено пожежно-рятувальну частину.

"Вибуховою хвилею та уламками було пошкоджено ролети пожежного депо, вікна, стелі в службових приміщеннях, оперативний автомобіль і пожежну автоцистерну. На щастя, особовий склад не постраждав", - зазначили в ДСНС.

Як повідомлялося, за 30 серпня поліцейські Донеччини зафіксували 2256 російських ударів по лінії фронту та житловому сектору: двоє людей вбито, 9 поранено, пошкоджено 20 цивільних об’єктів. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті