Окупанти атакували 7 населених пунктів Донеччини: пошкоджено 24 цивільних об’єкти, поранено трьох людей, у тому числі дитина

Окупанти атакували за минулу добу 7 населених пунктів Донеччини: пошкоджено 24 цивільних об’єкти, поранено трьох людей, серед них - дитина. Про це у Телеграм вранці 1 квітня повідомляє поліція регіону.

"Поліцейські зафіксували 1 666 влучань за добу. Під вогнем перебували міста Костянтинівка, Красногорівка, селища Велика Новосілка, Желанне, села Михайлівка, Новоселидівка, Стінки. Пошкоджено 24 цивільних об’єкти – 14 житлових будинків, магазини, господарські споруди, гаражі, трансформатор. Новоселидівку  окупанти обстріляли з артилерії – поранили трьох людей, серед них дитина 2007 року народження. Пошкоджено 2 приватних будинки", - йдеться у повідомленні.

"Внаслідок артобстрілу поранено цивільну особу в Красногорівці. По Михайлівці росія завдала авіаудару двома  універсальними міжвидовими плануючими боєприпасами «УМПБ -Д30СМ». Руйнувань зазнали 5 приватних осель, гаражі, господарчі споруди, трансформатор. Інформації про постраждалих наразі не надходило. З РСЗВ «Град» росіяни накрили Велику Новосілку – пошкодили три будинки, магазини. Крім того, у ніч на 1 квітня армія рф вдарила по Дружківці ракетою – тип озброєння встановлюється. Пошкоджено заклад культури, адмінбудівлю, заклад освіти та автомобілі", - констатували в поліції.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті