Окупанти 26 разів за добу обстріляли населені пункти Донеччини

За 27 вересня росіяни 26 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 2555 людей, у тому числі 142 дитини. Про це повідомив у Телеграм очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

За його словами, у Кураховому  Покровського району в зоні ураження опинились приватний сектор і промзона; пошкоджені приватні будинки у Курахівці і Гірнику, адмінбудівля в Острівському і підприємство в Дальньому. У Добропіллі поранено 7 людей, пошкоджено 2 адмінбудівлі і 7 будинків, у Святогорівці пошкоджено підприємство. У Мирнограді поранено людину. У Покровську пошкоджено будинок, ще 1 — у Троянді.

У Новому Лиманської ТГ Краматорського району загинула людина, пошкоджено 3 будинки і 2 нежитлові будівлі. У Краматорську пошкоджено 6 будинків і промислову будівлю. В Іллінівці пошкоджено 2 об'єкти, ще 9 — у Степанівці. У Костянтинівці поранено 2 людини, пошкоджені 3 багатоповерхівки, 2 приватні будинки, кав'ярня і 89 торгових точок.

У Часовоярській громаді Бахмутського району пошкоджені 8 приватних будинків, багатоповерхівка і 3 промислові будівлі.

Як повідомлялося, шестеро людей загинули і одна поранена внаслідок російських ударів по медичній установі в Сумах.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті