Окупанти 100 разів за добу обстріляли Херсонську область: є загиблі

За минулу добу країна-агресор 100 разів відкривала вогонь, випустивши 474 снаряди по населенним пунктам Херсонської області. Про це повідомляє голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у своєму телеграм-каналі 5 листопада.

"За минулу добу противник здійснив 100 обстрілів, випустивши 474 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 12 снарядів", - зазначив Прокудін.

Глова ОВА додав, що через російську агресію 2 людини загинули та ще 6 - дістали поранення.

Також російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області та навчальний заклад у Херсонському районі.

Як повідомлялось раніше, Херсон атакують з лівого берега, у місті лунають вибухи.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті