Окупанти у Запорізькій області збираються запровадити "візовий режим" з Україною

Для в’їзду на тимчасово захоплену територію Запорізької області російські окупанти хочуть запровадити новий пропускний режим і "візи". Про це повідомляє Бердянська міська рада 8 листопада.

У повідомленні йдеться, що окупанти збираються запровадити "візовий режим" з Україною. Жителям, яким потрібно буде приїхати на окуповану територію, невдовзі може знадобитися "віза" для в'їзду.

"Новий пропускний режим рашисти нібито збираються запровадити з 1 січня 2023 року. Про це розповідають самі російські військові на блокпосту у Василівці. Людям, які виїжджають з окупації, погрожують, що ті більше не зможуть повернутися назад, бо скоро буде запроваджено візовий режим", - йдеться у повідомленні.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті