Окупанти вдарили іранським дроном-камікадзе по Кривому Рогу і поцілили в ліцей

Російські окупанти в ніч проти 2 жовтня атакували Кривий Ріг іранським дроном-камікадзе "Shaheed-136". Про це в Telegram повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

"Удар дроном-камікадзе по об'єкту громадянської інфраструктури в одному з центральних районів міста. Нічого не писати і не викладати в соцмережі. Триває ліквідація наслідків", - такою була первісна інформація від голови міської військової адміністрації Олександра Вілкула.

Пізніше Резніченко підтвердив удар по центру міста та додав, що удар припав у будівлю місцевого ліцею.

"Зруйнував два поверхи. Відбулася пожежа, її пожежники вже загасили. Ніхто не постраждав", - повідомив чиновник.

Однак крім цього удару росіяни також обстріляли Червоногригорівську громаду в Нікопольському районі та сам Нікополь із РСЗВ та великокаліберної артилерії. Масштаби руйнувань ще уточнюються.

Нагадаємо, що цього ранку рашисти обстріляли Запоріжжя та пошкодили міську інфраструктуру.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті