Окупанти пошкодили хірургічний корпус й пологове відділення лікарні Торецька (ФОТО)

Рашистським обстрілом пошкоджено хірургічний корпус й пологове відділення лікарні в Торецьку, зруйновано об’єкти в інших населених пунктах Донецької області за добу. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у своєму Телеграм-каналі 2 листопада.

"Вночі росіяни вели обстріли на ділянках фронту від Авдіївки до Лимана, – сказано в повідомленні. – На Горлівському напрямку найбільше постраждав Торецьк – вночі росіяни поцілили у міську лікарню, пошкодили хірургічний корпус та пологове відділення".

Уточнюється, що на Донецькому напрямку вранці пролунав вибух у Желанному Очеретинської громади – частково пошкоджено електропостачання.

Крім того, зранку відбувся масований артобстріл старої частини Авдіївки – наслідки встановлюються.

Уточнюється, що внаслідок обстрілу пошкоджено 3 приватні будинки, 2 багатоповерхівки, адмінбудівлю і гаражі.

Підкреслюється, що також були поодинокі прильоти у Соледарській та Часовоярській громадах: у Парасковіївці пошкоджено 3 приватні будинки, у Часовому Ярі пошкоджено щонайменше 4 будинки – без жертв.

"На Лисичанському напрямку тривають обстріли Торського і Зарічного Лиманської громади, – зазначив Кириленко. – Наслідки встановлюємо".

Очільник ОВА підкреслив, що залишатися на Донеччині небезпечно, й вкотре закликав населення евакуюватись.

Раніше повідомлялось, що рашисти вбили чотирьох мирних жителів Донецької області 1 листопада.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті