Окупанти вночі накрили обстрілами два райони Дніпропетровщини (ФОТО)

Російські військові вночі 31 липня завдали удари по Нікопольському та Криворізькому районах Дніпропетровської області. Про це у Telegram повідомляє голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Вранці ворог атакував Нікополь двома крилатими ракетами. Масштаби руйнувань та інформація про постраждалих уточнюється", - заявив голова ОВА.

Також, за словами Резніченка, по житлових кварталах Нікополя загарбники випустили близько 50 снарядів "Града". В результаті поранення отримав 67-річний чоловік.

Своєю чергою Криворізьким районом окупанти вели вогонь зі ствольної артилерії. Удару зазнав Зеленодольської громади.

Внаслідок усіх цих ударів повідомляється про повне знищення приватного будинку. Також пошкодження отримали кілька десятків інших будинків, сім багатоповерхівок, школа, дитячий садок та низка інших установ.

Внаслідок обстрілів у Нікополі згоріли два автобуси, ще близько десяти отримали пошкодження. Також у місті з ладу було виведено газопровід та водогін.

Раніше мер Миколаєва Олександр Сєнкевич заявив, що росіяни завдали по місту найпотужнішого удару за час війни.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті