Окупанту, в підрозділі якого з 90 рашистів лишилось 26, підсунули контракт за 2007 рік – перехоплення ГУР

Рашисту, в підрозділі якого з 90 осіб лишилось 26, підсунули фіктивний контракт за 2007 рік. Про це свідчить перехоплення розмови військовослужбовця РФ з його бабусею, опубліковане Головним управлінням розвідки (ГУР) Міноборони України.

"Контракти за 2007 рік підсунули. Що це за папірець такий?", – каже йому бабуся, яка носила цей "документ" адвокату.

Окупант тим часом розповідає бабусі, що зараз його підрозділ знаходиться десь за Ізюмом і вони "беруть ліс", при цьому з його роти залишилось в живих лише 26 людей з 90.

"Спецназ зашел, п*** за час получили и сбежали, – розповідає окупант. – Вот тебе и весь спецназ. Не хочу больше быть пехотой. Надоело. Психика ломается, уже ночью снятся эти трупаки. Нае***ли нас с деньгами. Вот тебе и государство…"

Раніше було опубліковане перехоплення, в якому рашист розповідав сестрі, як вбивав мирних українців.

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті