Новий порядок виїзду на тимчасово окуповану територію діє від 12 серпня (форма заявки)

Затверджено новий порядок виїзду на тимчасово окуповану територію через Запорізьку область, зміни діють від 12 серпня. Про це повідомив голова луганської ОВА Сергій Гайдай у своєму Телеграм-каналі.

"Необхідно звернути увагу, що із 12 серпня заявки будуть подаватися виключно в електронному вигляді за оновленою формою", – зазначив Гайдай.

Він уточнив, що внесення змін у заявку щодо дати виїзду, марки та державного номеру автомобіля, списку осіб, які включені до заявки на виїзд, не дозволяється.

"Черга, сформована за заявками до 11 серпня включно, зберігається", – написав Гайдай.

Підкреслюється, що виїзд на тимчасово окуповану територію, а також переміщення вантажів (товарів) здійснюється у складі колон через визначений блокпост у с. Кам’янське.

Формування колон для виїзду здійснюється на майданчику за адресою: Оріхівське шосе, 36, м. Запоріжжя (далі – Пункт пропуску) щоденно з 06:00 до 17:00.

Виїзд на тимчасово окуповану територію організується з урахуванням обмежень, встановлених законодавством, та за наявності документів, що посвідчують особу, відповідних документів на транспортний засіб, документів на товар (вантаж), що перевозиться.

Військовослужбовці, представники правоохоронних та контролюючих органів, що здійснюють свою діяльність у Пункті пропуску та на блокпостах, в межах чинного законодавства мають право проводити огляд речей, транспортних засобів, багажу та вантажів.

Заявку для виїзду цивільних осіб на тимчасово окуповану територію Луганської області можна заповнити за посиланням.

Номера телефонів для надання консультацій жителям Луганщини: 099-213-88-81, 093-161-57-03.

З Порядком виїзду на тимчасово окуповану територію можна ознайомитись за посиланням.

З інструкцією з оформлення заявок для виїзду на тимчасово окуповану територію також можна ознайомитись за посиланням.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті