Небо над аеропортом Внуково закрито, оголошено режим "Килим". Є інформація про безпілотник, який летить у бік Москви

Над аеропортом Внуково в Москві закрили небо, оголосивши режим "Килим", є інформація про безпілотник, що летить у бік Москви. Про це повідомили росЗМІ та Телеграм-канали 11 серпня.

"У Внуково масова затримка рейсів на виліт і приліт. Щонайменше шістьом літакам не дозволено посадку, ще у 16 - затримано зліт. Аналогічна ситуація була сьогодні вночі - через підозрілі літальні апарати в небі, - йдеться в одному з повідомлень. - Попередньо, у повітряній гавані знову вели план "Килим". Частина літаків кружляє в небі, інша збирається йти в запасні аеропорти в Домодєдово і Шереметьєво. За нашою інформацією, просто зараз літак із Санкт-Петербурга став кружляти над Твер'ю, чекаючи на нову інформацію від диспетчерів".

За попередньою інформацією одного з видань, у районі Кубинки було помічено безпілотник, який летить у бік Москви. Місцева влада це повідомлення поки що не коментувала.

Повідомляється, що в ніч на 11 серпня аеропорт "Внуково" вже закривався через безпілотники в Калузькій області. Вильоти і прильоти призупиняли більш ніж на годину. Також, за неофіційними даними, режим "Ковер" у "Внуково" вводили 6 серпня і в ніч на 10 серпня.

Раніше повідомлялося, що в РФ заявили про спробу безпілотників атакувати Москву й область.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті