"Не під сотню кілометрів, а від сили пару" – Гайдай про "лінію оборони" рашистів біля Сватового

Так звана "лінія оборони", яку окупанти будують біля Сватового, насправді значно менша, ніж за їхньою версією. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у вечірньому ефірі каналу "1+1" 22 жовтня.

"Роблять оту захисну "лінію оборони", яку ми всі бачили, брешуть собі в першу чергу, говорять, що вона протяжністю майже під сотню кілометрів, насправді ж це пару кілометрів", – сказав Гайдай.

Уточнюється, що наразі на Сватівському напрямку тривають запеклі бої.

Підкреслюється, що на цю ділянку фронту рашисти підтягнули величезні резерви зі свіжомобілізованих з РФ, "вагнерівців", кадирівців тощо.

"Але все йде за планом Збройних сил України", – підкреслив Гайдай.

Раніше повідомлялось, що найгарячішою ділянкою фронту на Луганщині є територія біля Сватового.

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті