Наталія Гуменюк заперечила інформацію про своє звільнення з посади речниці Сил оборони півдня

Керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України "Південь" заперечила інформацію про своє звілнення с посади. Про це вона повідомила у коментарі «Детектору медіа».

«На моїй фейсбук-сторінці лише вказано, що я очолила Об'єднаний координаційний пресцентр, і все. З чого ви взяли, що я його вже не очолюю?», — відповіла Гуменюк.

За словами речниці, її фейсбук-допис насправді означав те, що їй все до снаги: «Прочитайте, що там написано: "Мені все по силах, я все можу. І ті, хто говорили, що я "всьо", прорахувалися"».  

На уточнювальне запитання про те, чи залишаєтеся вона на своїх посадах, Гуменюк відповіла: «Абсолютно».

Наталія Гуменюк є помічницею начальника Регіонального управління Морської охорони Державної прикордонної служби України з питань взаємодії із засобами масової інформації. З квітня 2022 року вона також очолила Об'єднаний координаційний пресцентр Сил оборони України «Південь». Про це у відповіді на запит «Детектора медіа» раніше сказав речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті