На Полтавщині померла жінка, яку дістали з-під завалів зруйнованого російською ракетою будинку

Жінка, яку напередодні врятували з-під завалів після російського влучання в будинок на Полтавщині, померла в лікарні. Про це повідомив у Телеграм очільник Полтавської ОВА Філіп Пронін 8 червня.

«Лікарі до останньої хвилини боролися за її життя. Щирі співчуття рідним і близьким. Кожне забране життя — наш спільний біль», — написав він.

Жінку дістали з-під завалів власного дому. Увесь час вона перебувала у важкому стані. Окрім неї, на місці події медики надали допомогу ще двом людям.

Пронін уточнив, що внаслідок обстрілу пошкоджень зазнали понад 50 приватних будинків. За даними прокуратури, росіяни вдарили крилатою ракетою, імовірно, Х-59.

Обстріл стався після обіду 7 червня. Місцева влада повідомляла про влучання в цивільну інфраструктуру в Полтавському районі.

Також нагадаємо, що 5 червня Полтавській області російські дрони атакували промисловий об'єкт, постраждала людина. 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті