На Паралімпійських іграх спортсмени з Донеччини здобули чотири срібні нагороди в параплаванні

На п'ятий і шостий дні Паралімпійських ігор у Парижі спортсмени з Донеччини здобули чотири срібні нагороди в параплаванні. ПРо це повідомляє очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

"24-річний Андрій Трусов з Миколаївки, який представляє Слов'янськ, завоював срібло на дистанціях 400 м вільним стилем і 100 м на спині в класі S7 з результатами 4 хвилини 40,17 секунд і 1 хвилина 10,42 секунди відповідно. Це вже третє його срібло в Парижі та дев'ята паралімпійська нагорода загалом.

35-річний Данило Чуфаров із Маріуполя став срібним призером на 200 м комплексним плаванням у класі SM11. Для нього це друге срібло на Іграх у Франції та сьоме в кар’єрі.

26-річний Ігор Німченко з Соледара, який представляє Слов'янськ, здобув срібло на 100 м батерфляєм у класі S10", - наголосив Філашкін.

За його словами, всі троє — вихованці Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю. Їх підготували тренери Андрій Казначеєв, Світлана Казначеєва, Тетяна Морозова та Ярина Матло.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті