На окупованій території Донецької області з 19 липня запроваджено графік відключень світла

На окупованій території Донецької області з 19 липня ввели графік тимчасового відключення електроенергії через спеку. Про це повідомила "Регіональна енергопостачальна компанія" у "ДНР".

«Для забезпечення стабільного електропостачання за командою диспетчерського центру Філії АТ „СО ЄЕС“ Донбаське РДУ з 10 години 00 хвилин 19.07.2024 р. та для збереження стійкості енергосистеми вводиться в дію Графік тимчасового відключення споживання електропостачання на території Донецької Народної Республіки», — йдеться у повідомленні. повідомленні.

Відключення електрики кожної групи споживачів щодня становитимуть 2 години. Графік відключень вводять через ризик аварійних відключень електропідстанцій і споживання електроенергії, що збільшилося, що викликає аномальна спека.

Згідно з графіком, в окупованому Донецьку відключення електрики діятимуть у дві черги — з 10 до 12, а також з 12 до 14 години. В окупованих Макіївці, Волновасі, Дебальцевому, Дмитрівці, Кальчику, Донському, Карані, Червоній Поляні та с/з Донецьку — з 10:00 до 12:00.

З 12:00 до 14:00 електрики не буде у Володарському районі, селах Панівка, Республіка, Новогригорівка та Новороманівка, у Макіївці, Єнакієвому, Вуглегірську, Світлодарську, Миронівці, Докучаєвську та Оленівці.

З 14:00 до 16:00 відключення будуть у Тельмановому, Старобешівському, Новоазовському, Мангуському районах, Маріуполі, Ялті, Мелекіному, Біл. Косу, Урзуф, Юріївку, Старченкове, Новоукраїнку, Федорівку, Бойове, Суженку, Зелений яр, Садове, Веселе, Лугове, Волноваху, Дмитрівку та Донське.

З 16:00 до 18:00 - Волноваський район, смт. Кальчик, Карань, Червона Поляна з/з Донецький, Дебальцеве, Єнакієве, Вуглегірськ, Світлодарськ, Миронівка, Єнакієве, Володарський район та Макіївка.

 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті