На окупованій Луганщині підірвали головного "митника ЛНР" та "фінансиста" Пасічника

Так званого очільника "митниці "ЛНР" Юрія Афанасьєвського підірвали на окупованій частині Луганської області. Про це 5 вересня повідомив Телеграм-канал "Україна Online".

Зазначається, що його підірвали у власному помешканні. Афанасьєвський отримав численні осколкові поранення та наразі перебуває у реанімації у важкому стані.

Він має звання генерал-майора в окупантів, є агентом центрального апарату Федеральної служби безпеки РФ. Відомий тим, що став "фінансистом" ватажка терористів ЛНР Леоніда Пасічника.

Також встановлено, що він "відмивав" кошти для фінансування збройних формувань, які воювали проти України. На Афанасьєвського накладені персональні санкції ЄС, Великобританії, Канади, Швейцарії, Японії.

Як повідомлялося, у "ЛНР" на фейкових виборах до "народної ради" за два "дострокові" дні" нібито проголосували 22 % "виборців"

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті