На Куп’янському напрямку російські окупанти активізувалися та застосовують авіацію - Генштаб ЗСУ

На цей час загальна  кількість бойових зіткнень з початку поточної доби зросла до 64. Про це повіжомляє Генштаб ЗСУ станом на 17.00 4 червня.

Водночас, терористичні війська  зі своєї території продовжують бити артилерією по прикордонню Сумщини та Чернігівщини.

Знову під ударами агресора перебуває Харківщина. Загалом, на цьому напрямку від початку доби відбулося три боєзіткнення без успіху для противника.  

На Куп’янському напрямку російські окупанти дещо активізувалися та застосовують авіацію.  Вісім штурмових дій ворога наші захисники відбили. Ще триває три боєзіткнення поблизу Стельмахівки та Берестового.

На Краматорському напрямку триває бій в районі Андріївки. Водночас, ворожого ракетного удару зазнало місто Слов’янськ. Ворог не збавляє темпів на Покровському напрямку. Від початку доби підрозділи Сил оборони тут відбили вже 16 штурмових дій окупантів. Ще 17 боїв тривають.

На Курахівському напрямку загальна кількість атак зросла до чотирьох. Наші захисники успішно відбили дві штурмові дії російських загарбників. Ще дві  тривають поблизу Красногорівки та Парасковіївки.

Ворог продовжує атакувати за підтримки авіації на Времівському напрямку.  На даний час там три атаки ворога успішно відбито, ще дві - тривають в районі Урожайного. 

На решті напрямків – без особливих змін. 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті