На Херсонщині чоловік випасав худобу і наступив на міну

В Херсонській області чоловік наступив на російську боєприпас. Його доставили до лікарні. Про це повідомляє  Херсонська обласна прокуратура.

За даними слідства, 4 жовтня близько 16:40 поблизу села Брускинське місцевий мешканець випасав у полі худобу. Він наступив на залишений окупантами вибуховий предмет, ймовірно міну - "Лепесток".

За даними ОВА, постраждалого доставили до лікарні. Наразі медики надають необхідну допомогу.

"Нагадуємо мешканцям деокупованих територій, що мінна небезпека на Херсонщині залишається на високому рівні. Зоною підвищеної небезпеки є узбережжя водойм, поля, лісосмуги, узбіччя доріг і пустирі", - наголосили в прокуратурі.

З початку повномасштабного вторгнення в Україні з'явилась дуже велика кількість мін та вибухових предметів, які за собою залишили втікаючі російські окупанти.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті