На Херсонщині внаслідок обстрілів загинули двоє цивільних, 8 людей отримали поранення

За минулу добу під ударами російських окупантів перебували 17 населених пунктів Херсонщини та місто Херсон, внаслідок влучань є двоє вбитих та 8 поранених цивільних. Про це 27 жовтня у Телеграм повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

"Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Херсон, Антонівка, Берислав, Станіслав, Веселе, Михайлівка, Софіївка, Томина Балка, Широка Балка, Білозерка, Шляхове, Микільське, Зміївка, Одрадокам'янка, Дніпровське, Придніпровське, Садове, Осокорівка", - йдеться у повідомленні.

"Через російську агресію дві людини загинули, ще 8 - дістали поранення. Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема 23 приватні будинки. Також окупанти пошкодили газопровід та автомобіль", - деталізував Прокудін.

Водночас, за даними ОВА, сили протиповітряної оборони знищили над територією Херсонської області 2 ударні безпілотники типу "Shahed-131/136".

Як повідомлялося, на Сумщині рятувальники тричі за ніч ліквідовували пожежі, що виникли внаслідок ворожих ударів. 

Статті

Донбас
27.10.2024
17:39

«На Запоріжжі бували випадки, що в одному селі води не попросиш у бабусі, а в іншому - дідусь наводить на нас артилерію». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня інформаційні канали окупованого Донбасу вдавали з себе дорослих журналістів і намагалися детально розповідати про саміт БРІКС у Казані та аналізувати його підсумки. Виходило не дуже, тому що, якраз, про підсумки навіть російські...
Країна
26.10.2024
09:00

Мобілізація: економічне бронювання чи нові посилення?

Ще на початку серпня народні депутати говорили, що темпи мобілізації задовольняють найвище військове керівництво України. Але за два місяці ситуація різко змінилася.
Країна
25.10.2024
10:49

Медреформа в дії. Досвід Запоріжжя

Величезна кількість лікарів, медичних співробітників виїхали з тимчасово окупованих територій і розселилися в Запоріжжі. Величезна користь діяльності релоковних медцентрів...
Всі статті