На Харківщині ворог завдав удару керованою авіабомбою по Куп'янську, обстрілював населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів - ОВА

На Харківщині ворог завдав удару керованою авіабомбою по Куп'янську, обстрілював населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів. Про це у Телеграм повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

"Минулої ночі, близько 03:10, ворог завдав удару керованою авіабомбою по м. Куп'янськ. Пошкоджено 3 житлові будинки, сталася пожежа. Обійшлося без постраждалих. Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів", - повідомив глава області.

За його словами, внаслідок обстрілу з РСЗВ "Торнадо" смт. Шевченкове Куп'янського району зазнав поранення 56-річний цивільний чоловік. У м. Вовчанськ Чугуївського району через обстріл зайнявся одноповерховий багатоквартирний будинок. Від пожежі постраждали та були госпіталізовані 76-річний чоловік, 75-річна жінка та жінка 25 років.

"Внаслідок обстрілу з РСЗВ с. Курилівка Куп'янського району пошкоджено складські приміщення та майно цивільного підприємства. Також під ворожим вогнем перебували села Петропавлівка, Нечволодівка та Московка Куп'янського району, Гатище та Землянки Чугуївського району та інші", - повідомив Синєгубов.

Він також констатував, що на місцях ракетних ударів по Харкову, скоєних рашистами 6 жовтня, завершено рятувальні роботи. Загинуло 2 людини: жінка 68 років та хлопчик 10 років. Постраждало 30 мешканців: 20 чоловіків і 9 жінок віком від 18 до 85 років, та 11-місячний хлопчик. Стан більшості поранених, у тому числі дитини, - середньої тяжкості. Пошкоджено 88 будівель з яких 61 - житлові багатоповерхівки, 46 автомобілів.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті