На Донеччині за добу з лінії фронту евакуйовано 260 людей, у тому числі 50 дітей

За минулу добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини, з лінії фронту було евакуйовано 260 людей, у тому числі 50 дітей. Про це повідомив у Телеграм очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Він також розповів про оперативну ситуацію по області станом на ранок 22 червня.

"Покровський район. У Селидовому 2 людини загинули і 3 поранені, пошкоджено 5 п'ятиповерхівок, 6 приватних будинків і автомобіль. У Кураховому пошкоджено приватний будинок. У Прогресі Гродівської громади пошкоджено 8 будинків.

Краматорський район. У Лиманській громаді обстріляні Торське, Терни, Ямполівка і Зарічне. Під вогнем околиці Костянтинівської громади.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 15 приватних будинків і 4 багатоповерхівки. Численних обстрілів зазнала Торецька громада: у Торецьку 2 людини загинули і 1 поранена, пошкоджено 13 будинків, адмінбудівлю та інфраструктурний об'єкт; у Дружбі 1 людина загинула і 1 поранена; у Північному 1 людина поранена, пошкоджено 3 будинки; у Нью-Йорку 1 людина поранена і пошкоджено будинок. Ще 1 будинок пошкоджено у Сіверську", - повідомив очільник Донецької ОВА. 

Як повідомлялося, за 21 червня росіяни вбили 5 жителів Донеччини

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті