На Донеччині за добу з лінії фронту евакуйовано 139 людей, у тому числі 21 дитину

За минулу добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донеччини, з лінії фронту евакуйовано 139 людей, у тому числі 21 дитину. Про це повідомив у Телеграм очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Він також розповів про оперативну ситуацію по області станом на ранок 20 квітня.

"Покровський район. У Мар'їнській громаді 1 людина поранена у Красногорівці, обстріляні Антонівка, Катеринівка і Іллінка. В Українську Селидівської громади поранено людину, пошкоджено 7 багатоповерхівок. У Мирнограді пошкоджено 3 адмінбудівлі.

Краматорський район. У Лиманській громаді обстріляні Ямполівка і Терни, у Костянтинівській — Маркове і Ступочки. 1 людина поранена у Дружківці.

Бахмутський район. У Нью-Йорку поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 7 приватних будинків і 2 багатоповерхівки. У Серебрянці Сіверської громади пошкоджено будинок", - повідомив очільник Донецької ОВА. 

Нагадаємо, за 18 квітня на Донеччині під російськими обстрілами загинуло 4 людини, пошкоджено 49 цивільних об’єктів

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті