На Донеччині за добу від російських обстрілів - ще один убитий і 10 поранених, зокрема двоє дітей

На Донеччині за добу від російських обстрілів - ще один убитий і 10 поранених, зокрема двоє дітей. Про це у Телеграм 1 серпня повідомляє поліція регіону.

"Поліція зафіксувала  2634 удари по лінії фронту та житловому сектору. Атак зазнали 14 населених пунктів: міста Костянтинівка, Лиман, Новогродівка, Часів Яр, селища Велика Новосілка, Північне, села Ганнівка, Єлизаветівка, Маринівка, Мемрик, Миколаївка, Олександро-Калинове, Предтечине, Успенівка. Пошкоджено 70 цивільних об’єктів – 48 житлових будинків, адмінбудівлі, заклад освіти, будинок культури, меморіал загиблим воїнам, гаражі, автомобілі, газопроводи та електромережі", - йдеться у повідомленні.

"У Маринівці російські терористи вдарили дроном по трактору та вбили тракториста. На Ганнівку росіяни скинули авіабомбу «КАБ-250» із модулем УМПК – поранили трьох мирних жителів, з них двоє дітей – дівчата 3 та 15 років. Молодша дівчинка – у важкому стані. Зруйновано приватний будинок. Авіаудар авіабомбою «УМПБ Д-30СН» ворог завдав по Миколаївці Новогродівської громади, травмовано двох цивільних осіб, пошкоджено 6 приватних будинків, об’єкти соціальної інфраструктури. Двоє мешканців Північного зазнали поранень внаслідок дронової атаки. Часів Яр окупанти накрили з «Градів» - поранили людину, пошкодили три приватних оселі", - повідомляє поліція.

"Чотири бомби «УМПБ Д-30СН» війська рф спрямували на Лиман – є поранений, руйнувань зазнали 7 багатоквартирних будинків. Ще один травмований мирний житель – у Предтечиному, пошкоджено дві домівки. Велика Новосілка постраждала внаслідок атаки з РСЗВ «Смерч», пошкоджено 6 приватних будинків,  2 адмінбудівлі, пам’ятник загиблим воїнам. У Новогродівці відбулось два ворожих обстріли, один з них – із використанням  бомби «ФАБ-250» з модулем УМПК, пошкоджено 7 багатоквартирних і 8 приватних будинків, 7 гаражів і три цивільних авто", - констатували у поліції.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті