На Донеччині внаслідок російського артобстрілу ще одна людина загинула і ще одна поранена

На Донеччині 4 січня одна людина загинула, ще одна поранена у Катеринівці Мар'їнської громади внаслідок російського артобстрілу. Про це у Телеграм повідомив голова ОВА Вадим Філашкін.

"Вже зранку росіяни завдали ударів по Мар'їнській, Авдіївській та Курахівській громадах - пошкоджено будинки, точні наслідки обстрілів з'ясовуємо. Росіяни продовжують використовувати тактику випаленої землі. Кожен, хто досі залишається у прифронтових районах, ризикує стати черговою мішенню для ворога", - констатував голова ОВА.

Як повідомлялося, внаслідок ворожих обстрілів Донеччини за минулу добу загинув мешканець Авдіївки та ще троє людей в області дістали поранення.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті