На Донеччині парамедики поліції рятували життя цивільних людей після обстрілу в Клебан-Бику

Селище Клебан-Бик Донецької області зазнало російського обстрілу зі ствольної артилерії 9 вересня. Про це, розмістивши відео надання допомоги потерпілим, повідомила Нацполіція України в Телеграм 10 вересня.

"Вчора, 9 вересня росіяни атакували селище зі ствольної артилерії. У перші хвилини після атаки на допомогу людям прибули поліцейські парамедики. Правоохоронці з’ясували, що важкі травми отримала місцева мешканка та родичи повезли її до медзакладу. Пізніше стало відомо, що поранена не вижила", - сказано в повідомленні.

Під час відпрацювання місць влучань поліцейські виявили чоловіка з численними осколковими пораненнями. Парамедики надали постраждалому першу допомогу та доставили в лікарню.

Раніше в мережі показали одну з вулиць обстрілюваного рашистами Покровська.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті