На Донеччині минулої доби через російського обстрілу загинув працівник шахти

На Донеччині минулої доби внаслідок російського обстрілу загинув працівник шахти. Про це  повідомило 24 вересня Міністерство енергетики України.

«Донецька область: внаслідок обстрілу промислового майданчика шахти виникла пожежа. Продукти горіння в шахту не потрапляли. На момент інциденту в шахті перебувало 590 працівників, яких вивели на поверхню. Пожежу ліквідовано. В результаті огляду промислового майданчика у одній із будівель виявлено працівника, який загинув внаслідок отриманих травм», – йдеться в повідомленні.

У міністерстві додали, що за минулу добу через обстріли і бойові дії були знеструмлення у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Полтавській, Сумській, Харківській і Херсонській областях.

У Міненерго наголошують, що значні пошкодження, завдані масованими атаками Росії, зокрема однією з найбільших атак на енергетику 26 серпня, і далі ускладнюють роботу енергосистеми України. Крім того, російські війська не припиняють щоденних обстрілів об’єктів енергетичної інфраструктури.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті