На Донеччині через обстріли РФ поранено працівницю одного з об'єктів генерації

Унаслідок обстрілу РФ споруд одного з об'єктів генерації Донецької області було поранено його працівницю. Про це 30 червня повідомило Міністерство енергетики у Телеграм.

Як повідомляється, жінку доправили до лікарні.

Крім цього, через обстріли було знеструмлено підстанцію, а також приєднані до неї побутові споживачі та шахту. У цей момент у шахті перебували 53 людини, їх вивели на поверхню. Усі споживачі заживлені.

Також через обстріл на одній із шахт сталася пожежа у виробничих приміщеннях. Силами гірничих рятувальників і ДСНС пожежу ліквідовано.

Водночас у Київській області з технологічних причин відключали повітряну лінію оператора системи розподілу, що призвело до знеструмлення підстанції і, як наслідок, збоїв у русі поїздів. Усі споживачі вже заживлені.

Вдалося оперативно під'єднати знеструмлену абонентську підстанцію та приєднаного до неї промислового споживача в Дніпропетровській області, які залишалися без напруги через відключення повітряної лінії.

Нагадаємо, напередодні на Донеччині через ворожий обстріл було пошкоджено повітряну лінію, відключилась шахта. 

Статті

Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Всі статті