На Берковецькому цвинтарі у Києві діти обкрадали могили військових

У Києві поліцейські викрили 8 дітей, які обкрадали могили загиблих військових на Берковецькому цвинтарі. Про це повідомляє Національна поліція.

"Як тільки поліцейські отримали повідомлення про недитячі розваги дітей, які на одному із кладовищ обкрадали могили Героїв, ювенальні поліцейські виїхали на місце. Там люди почали розповідати про те, що діти постійно розважаються на Берковецькому кладовищі, забирають із місць поховань пам’ятні речі - прапори, шеврони, браслети тощо. Коли їм роблять зауваження, у відповідь вони агресивно висловлюються і поводяться зухвало: вживають алкоголь та палять. Завдяки відпрацюванню поліцейським оперативно вдалося встановити вісім хлопців і дівчат,  2010 та 2011 років народження. Їх разом з батьками було доставили до відділу поліції, де на батьків склали адмінпротоколи", - йдеться у повідомленні.

З малолітніми порушниками провели профілактичну роботу, до якої також залучать представників соцслужб та навчальних закладів.

Частину речей, які вони забрали із могил, поліцейські вилучили і  повернуть рідним загиблих Героїв. 

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті