На базі гуманітарних хабів Луганщини розгортатимуться Пункти Незламності у кількох містах

Пункти Незламності розгортатимуться на базі гуманітарних хабів Луганської області в десятьох містах. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 9 жовтня.

"Ми вже знаємо, що наш ворог - цинічний та підступний, а тому маємо бути готовими до масованих атак на об'єкти критичної інфраструктури по всій країні. Дав відповідні доручення, аби на базі гуманітарних хабів, - там де це можливо за нормами комісії ТЕБ НС, були розгорнуті Пункти Незламності. Інші хаби забезпечимо усім необхідним для підтримки наших громадян", - написав Лисогор. 

Зазначається, що зокрема, вони будуть обладнані генераторами, павер-банками та зарядними станціями, старлінками для забезпечення зв'язку, необхідною кількістю питної та технічної води. 

Хаби, на базі яких будуть розгорнуті Пункти Незламності працюватимуть в цілодобовому режимі, або ж за графіком, який визначить комісія ТЕБ НС. 

Уточнюється, що попередньо розгорнути Пункти можливо на базі 10 хабів. Зокрема в Харкові, Києві, Чернівцях, Черкасах, Івано-Франківську тощо.

Раніше повідомлялось, що в Дніпрі спеціаліст з пенсійних питань прийме ВПО з Луганщини (графік, адреса).

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті