На Авдіївському напрямку РФ застосовує тактику малих груп - 59 бригада

На Авдіївському напрямку російські окупанти застосовують тактику малих груп, намагаючись просунутись уперед. Про це заявив офіцер 59-ої Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький в ефірі телеканалу "Еспресо" 1 квітня..

"Росіяни створюють спроби просування на Авдіївському напрямку. Наразі ворог проявляє активність малих групах, з 4-5 людей. Задача окупантів - добратися до якоїсь точки, чи то підвал, чи будь-яке інше приміщення, і там закріпитися. Таке завдання їм ставить командування РФ. Так вони хочуть просунутись і досягти якихось цілей. Але ЗСУ постійно виявляють спроби окупантів просунутись та знищують їх. Нещодавно в районі Первомайського йшла ворожа група. Двох ми вже задвухстотили, за іншими полюємо", - розповів офіцер. За словами Цехоцького, ситуація наразі напружена всюди, ворог деморалізує суспільство, створюючи постійні обстріли населених пунктів. 

"Також постійно прилітає С-300. По наших позиціях ворог вдаряє КАБами.  Ми укріплюємо рубежі оборони, вдень і вночі ця робота проводиться. Також ми створюємо різні "сюрпризи" для ворога, в тому числі, і дистанційне мінування", - зазначив Сергій Цехоцький.

Як повідомлялося, Третя штурмова бригада під Авдіївкою ліквідувала батальйон окупантів

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті